Magazin
Mostanra kiderült, hogy az egyik nem eszi meg az iskolai reggelit, a másik meg farkaséhesen esik haza az edzésről, szóval szükségünk van pár gyerekbarát, azonnal bekapható finomságra. Ha összedobunk néhány gyors házi szendvicskrémet, és mindig van otthon friss péksütemény vagy kenyér (a legjobb persze a házi), akkor nem fogunk zavarba jönni ilyenkor sem.
Egyre többen hagyják hátra a nyüzsgő és sokszor megterhelő városi életvitelt és döntenek a nyugalmas, természetközeli és emberi léptékű vidéki lét mellett. De vajon milyen az élet egy mindentől távol eső tanyán? Valóban szükséges lemondani az összes kényelemről a feltöltődés érdekében? Képesek lehetünk önfenntartó gazdaságot vezetni és a saját magunk által megtermelt alapanyagokból készült ételekkel ellátni családunkat? Cikkünkben olyan hasznos eszközöket mutatunk be, amelyekkel sokkal komfortosabbá és biztonságosabbá tehető a vidéki élet!
A friss spárga is a tavasz, nyárelő örömei közé tartozik. Ha kapunk, nyugodtan együk hetente többször is, hiszen ezt az ízt és állagot az év többi felében nem tudjuk megkapni, sem a fagyasztott, sem a konzervspárga nem hasonlítható a frisshez. Adunk pár rém egyszerű és gyors receptet, vasárnap köret, hétköznap egy salátával főfogás.